De mooiste groente- en fruitcreaties bij het FruitFestijn 2018

Kinderen van jongs af aan bewust maken van het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl? Op 17 mei was het zover en opende burgemeester Van Hees (gemeente Geertruidenberg) met het FruitFestijn de afsluiting van het ‘Stoere Traktaties’ lesprogramma. Onder de leiding van een echte kok gingen meer dan 140 basisscholieren enthousiast aan de slag met de mooiste groente- en fruitcreaties.

Het FruitFestijn was een energieke en inspirerende afsluiting van een week waarin de leerlingen uit de onderbouw van basisscholen De Biekorf en De Vuurvlinder het lesprogramma ‘Stoere Traktaties’ van de Aartsenfruit Kids Foundation volgden. Zo beleefden zij op een positieve manier waar groenten en fruit vandaan komen, hoe het groeit en bloeit en hoe het smaakt. Het uiteindelijke resultaat was dat de kinderen op een leuke manier kennis hebben gemaakt met nieuwe soorten groenten en fruit.

JCI Bergsche Maas organiseerde in samenwerking met de Aartsenfruit Kids Foundation het FruitFestijn. JCI Bergsche Maas organiseert projecten voor de (lokale) gemeenschap, trainingen voor de eigen leden en bezoeken (inter)nationale evenementen. Het motto is ‘Learning by Doing’. JCI Bergsche Maas is een lokale afdeling van Junior Chamber International. Sinds 2018 is Waalwijk de vaste standplaats van JCI Bergsche Maas. Meer weten? Neem gerust even contact met ons op. De contactgegevens zijn te vinden onder het kopje ”contact”.

 

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven