ACTIVITEITEN

Als actieve vereniging organiseren de leden van JCI Bergsche Maas diverse activiteiten met als doel persoonlijke ontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Deze pagina’s geven een duidelijk beeld van de komende en meest recente activiteiten van JCI Bergsche Maas, maar laten ook zien welke activiteiten door collega Kamers en de landelijke JCI organisatie worden georganiseerd. Zie voor deze laatste activiteiten de agenda.

CONTACT

Mocht je suggesties hebben voor een goed evenement, of wil je zelf aan soortgelijke evenementen bijdragen? En ben je tussen de 18 en 40 jaar? Neem dan contact op met ons om te kijken of een lidmaatschap van JCI Bergsche Maas jouw wellicht op het lijf is geschreven.

JCI TWINNING

Het JCI Twinning programma gaat over samenwerkingsovereenkomsten tussen lokale kamers in verschillende regio’s of landen op vrijwillige wederzijdse basis.

fruitfestijn

Kinderen van jongs af aan bewust maken van het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl? Op 17 mei was het zover en opende burgemeester Van Hees (gemeente Geertruidenberg) met het FruitFestijn de afsluiting van het ‘Stoere Traktaties’ lesprogramma. Onder de leiding van een echte kok gingen meer dan 140 basisscholieren enthousiast aan de slag met de mooiste groente- en fruitcreaties.

JCI Pop up diner

Het tafereel lijkt misschien op een diner waarvan je vaker geniet. Alleen dit keer bevat het diner een wel heel bijzonder ingrediënt: de locatie. Wij toveren speciaal voor onze gasten voor slechts één avond een (nu nog geheime) locatie binnen de gemeente Geertruidenberg om tot restaurantdecor. Binnenkort informeren wij onze gasten over de exacte locatie. Geloof ons wanneer wij jou influisteren dat de locatie een unieke beleving geeft aan het diner!

spoorbrug geertruidenberg

In 2014 heeft JCI Bergsche Maas contact gezocht met de Stichting Spoorbrug Geertruidenberg. Zij zijn namelijk van mening dat de staat van de brug geen recht doet aan de historische waarde en dat een spoorbrug is goede staat, bij kan dragen aan de leefomgeving in de gemeente. De geboden ondersteuning werd zeer gewaardeerd.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven